Voorinschrijving documentair fotoboek 'Op de tuin'

Bericht van de Bond voor Volkstuinders

Nieuws omtrent het 100 jaar Bond van Volkstuinders | De voorinschrijving van het fotoboek ‘Op de tuin’ is gestart! 

 

Goed nieuws! De voorinschrijving van het documentair fotoboek ‘Op de tuin‘ is gestart. En je kunt het nu mét korting bestellen. 

 

Zoals eerder gemeld is er een uniek boek in de maak omdat de Bond van Volkstuinders dit jaar het 100-jarig bestaan viert. Fotografe Paulien van de Loo dook in de wereld van het Amsterdams Volkstuinieren en legde de diversiteit in bewoners en tuinen vast. Het boek ‘Op de tuin- My garden in Amsterdam’ bevat naast documentaire fotografie ook interviews en achtergrondverhalen en wordt bovendien tweetalig uitgevoerd.

Is het boek al af dan? 

Nee, aan het boek wordt nog steeds gewerkt. Paulien is nog niet klaar met haar project en gaat de komende weken nog een aantal parken bezoeken om het boek nog mooier en completer te maken. We hebben al even mogen kijken naar het werk van Paulien en kunnen zeggen dat het er prachtig uitziet. Dit boek laat uniek beeld zien. Een dergelijk boek is nog niet eerder gepubliceerd. Wij zijn enthousiast!

 

Voor een impressie:

Wil je alvast een kijkje nemen? Ga dan naar: www.opdetuin.com voor een preview. Leden van de Bond kunnen het boek in de voorinschrijving bestellen met 5 euro korting. Haal je het boek op tijdens de boeksignering dan hoef je bovendien géén verzendkosten te betalen. 

 

Belangrijk! Wacht niet te lang met bestellen. Een boek laten drukken is kostbaar. Om het boek te kunnen laten drukken zijn er 400 inschrijvingen nodig.

 

Boeksignering: 

Wil je het boek persoonlijk door Paulien laten signeren? Dat kan. Op het bondsbureau van de Bond van Volkstuinders kun je snel na de boekpresentatie in november het boek ophalen en laten signeren. We houden je op de hoogte van de datum. 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.