Uitnodiging tentoonstelling & picknick tuingroep Sloterdijkermeer

Tentoonstelling groente, fruit en bloemen

zaterdag 15 en zondag 16 augustus

Jaarlijkse expositie dit keer wat vroeger in augustus dan anders en met een Frans accent.

Open zaterdag 13.00 – 16.00 uur  en ’s avonds vanaf 20.00 uur; zondag 13.00 – 17.00 uur, met als afsluiting de bekende tombola.

 

image005 

Picknicken met eten uit eigen tuin
zondag 16 augustus
17.00 uur
: groente en fruit inleveren
rond 18.30 uur eten

 

Na afloop van de jaarlijkse tentoonstelling van groente en fruit in het clubhuis gaan we zondag 16 augustus weer picknicken. Met salades, soepen uit de twee ketels boven de vuurplaatsen en fruitige toetjes.

Tuinders, familie, vrienden, mensen van andere tuincomplexen, maar ook uit de buurt nodigen we van harte uit mee te komen eten. Lever tentoongestelde kistjes in, neem groente, kruiden en fruit van (moes)tuin of balkon mee, een (eigen gebakken) cake mag altijd, blikken met kikkererwten, olijven, (zelfgemaakte) hummus en tapenades e.d. zijn ook zeer welkom; wil je graag vlees in de soep: neem worst of gehaktballen mee en die kun je dan naar believen in je eigen kom doen.

Wij zorgen weer voor brood, kaas, saus, (munt)thee en limonade voor de kinderen. Andere drank wordt voor een schappelijke prijs verkocht.

Vanaf 17.00 uur kun je groente, kruiden en fruit inleveren in de kleine zaal, rond 18.30 uur zijn soep en salades klaar. Als de weergoden ons net als voorgaande jaren gunstig gezind zijn eten we buiten, anders verzinnen we een list…

 

De picknick wordt dit jaar muzikaal opgeluisterd door zangeres Cato Fluitsma, die zichzelf begeleidt op accordeon.

 

We hopen dat zoveel mogelijk mensen komen picknicken. Wil je ons laten weten of je ook komt? Mail naar uitentuin@sloterdijkermeer.nl; of bel 06 29513892. Ook als je mee wilt helpen met het maken van de soepen of salades, laat het ons vooral weten!

 

volkstuinenpark Sloterdijkermeer, Sloterdijkerweg 20
(aan de rand van het Westerpark)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.