Uitnodiging bewonersavond Spaarndammertunnel

Bericht van Tineke Groot, tuin 18/Stadsdeel West

© http://www.houthaven.nl

De bouw van de Spaarndammertunnel start vanaf maandag 5 januari 2015. De aannemer Max Bögl begint dan met werkzaamheden in het Houthavengebied tegenover de Albert Heijn.

 

Op woensdag 21 januari is er een informatieavond over de werkzaamheden aan de Spaarndammertunnel. U kunt die avond meer te weten over de definitieve inrichting van de straten rondom de tunnel, zoals de Spaarndammerdijk en de Tasmanstraat. Maar ook over de werkzaamheden die daarvoor nodig zijn in de periode medio 2016 – medio 2017. De nieuwe verkeerssituatie na openstelling van de tunnel in 2017 komt ook aan bod. Tijdens deze avond zijn medewerkers van de gemeente en is de aannemer van de tunnel aanwezig om uw vragen te beantwoorden en zijn er kaarten en andere achtergrondinformatie beschikbaar. Deze informatie zullen wij ook via onze website www.houthaven.nl beschikbaar stellen.

 

Datum 21 januari 2015
Tijd 19.00 uur tot 21.00 uur (inloopavond)
Locatie Strand West, Stavangerweg 900

 

U bent van harte welkom! U hoeft zich voor deze avond niet aan te melden, u kunt tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnenlopen voor het stellen van vragen en het bekijken van kaarten en andere informatie.

 

Lees hier de volledige uitnodiging (PDF, 112 kB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.