Rondleiden nieuwe tuinders

Zonnehoek

Ik heb op het moment een paar verzoeken van potentiële nieuwe tuinders om Zonnehoek te bekijken.
Omdat nu het hek ook overdag dicht is kunnen ze niet zelf een kijkje nemen…
Zijn er tuinders die het leuk vinden om ze rond te leiden?
Aanmelden kan via blog@zonnehoekamsterdam.nl dan breng ik je in contact met ze.

 

Marijn/tuin69

Reacties

 1. Lieve mensen van Zonnehoek: ik ben Maria en heb me ook opgegeven voor een tuin en wil ook zooo graag rondgeleid worden!!!! Ik kom te wonen aan de Haparandaweg = aan de overkant. Ik ben dus al ingeschreven- en nog niet aan de beurt- maar wel zeer belangstellend naar jullie tuinen. Ik woon nog in Buren(g) maar regelmatig in Amsterdam. Alvast heel erg dank en groet
  Maria

 2. Beste zonnehoekers,

  Ik heb me aangemeld voor een tuin maar ben nog niet officieel ingeschreven. Al een paar jaar ben ik aan het moestuinieren maar mijn huidige tuin ligt iets te ver weg om er echt goed voor te kunnen zorgen. Wat ik lees over Zonnehoek spreekt me erg aan en wil heel graag het park en de tuinen bekijken.

  Hartelijke groet,
  José Groot

 3. Nogmaals dank, Antoinette voor die mooie en inspirerende rondleiding in de Zonnehoek van 18 oktober jl. Ik heb echt heel veel zin gekregen in een tuin. Dank dank groet Maria Mombarg en hopelijk tot gauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.