Plein rond toekomstboom weer schoon

toekomstboom

Zaterdagochtend 11 juni is tijdens het algemeen werk weer verder gegaan met het schonen van het plein rondom de toekomstboom. Het was veel werk. Een deel met grote stukken kruipgras was nog niet gedaan. Toen ik (ploegleider van de groep) ‘s middags op Zonnehoek terugkwam, voelde ik mij geroepen om ook dat stuk nog schoon te maken. Dat was toch meer werk dan ik dacht.
Ik heb veel gras los getrokken en ben toen pauze gaan houden. Ik was niet van plan lang te blijven op de tuin, maar het was er zo aangenaam dat ik bleef. Toen ik tegen achten besloot naar huis te gaan en eerst nog het gras op te ruimen, zag ik tot mijn stomme verbazing dat het gras was opgeruimd. Bij deze mijn hartelijke dank aan de voor mij anonieme opruimer!
Hopelijk blijft het pleintje vanaf heden weer goed onderhouden en krijgt het kruipgras geen kans!

Tineke Groot
tuin 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.