Plantenmarkt op Nut & Genoegen

Bericht van Tuinpark Nut & Genoegen

foto: KENPEI

Beste tuinders van Zonnehoek,

Op Nut & Genoegen staat een grote kas waarin wij sinds een jaar vlinder en bijenplanten kweken die voor een klein prijsje aangeboden worden aan tuinders van Nut & Genoegen en Sloterdijkermeer. Ook mensen van buiten deze volkstuinparken zijn van harte welkom. Dus mocht je zin hebben om eens een kijkje te komen nemen komende maandag 2e paasdag tussen 11 en 13 uur, weet dan dat er nog veel leuks te koop is.

 

Van slanke sleutelbloem tot malva, nagelkruid, mottenkruid, salomonszegel en judaspenning, irissen, riddersporen en kerstrozen, schoepkruid, spaanse hyacinten, Helianthus Lemon Queen,  Digitalis Lutea en nog veel meer plantaardige schoonheden. De plantenmarkt wordt meerdere malen per maand gehouden op verschillende dagen en tijdstippen die nu nog niet bekend zijn… Voor direct contact kan ook gemaild worden naar groengenoegen@online.nl

 

Voor wie de weg nog niet weet: Door het hek het terrein van Nut & Genoegen oplopen, op het plein, even voorbij de winkel aan je linkerhand zie je weer een hek. Daardoorheen het hoekje om naar rechts en je vindt de kas.

 

Met groene groet,

 

Marian van den Berg

Kwekerij Groen Genoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.