Picknick op grasveld Tuingroep Sloterdijkermeer


zondag 26 augustus
17.00 uur: groente en fruit inleveren; 18.30 uur eten

In het weekend van 25 en 26 augustus wordt weer de jaarlijkse tentoonstelling gehouden van alles wat groeit en bloeit in de tuinen van Sloterdijkermeer. Bloemen, maar ook groente en fruit.
Wij vinden het een leuk idee dat zondag niet iedereen met zijn kistjes met eten vertrekt naar eigen tuin of huis, maar dat we met velen rond het clubhuis alle groentes verwerken tot lekkere soepen en salades, fruit voor toe; daar doen we dan ook de aardappels en uien bij die inmiddels in de gemeenschappelijke tuin aan het groeien zijn.

Vrienden en bekenden, mensen van de andere tuincomplexen en uit de buurt nodigen we uit om mee te eten. Neem uw groenten uit uw moestuin of balkon mee, bak een cake en kom met ons eten op het grote grasveld bij het clubhuis van Sloterdijkermeer.

Op het veld staan 2  grote soepketels boven vuurplaatsen, en we zorgen voor brood, kaas, saus, (munt)thee en limonade voor de kinderen. Er zijn spelletjes voor de kinderen, de jeu-de-boule baan is open.

Vanaf 17.00 uur kunt u groentes en fruit inleveren, rond 18.30 uur is de soep en salade klaar.

We hopen dat zo veel mogelijk mensen komen picknicken. Wilt u ons laten of u komt eten? U kunt daarvoor mailen; of bel 06-29513892. Ook als u mee wilt helpen met het maken van de soep of salade, laat het ons vooral weten!

Uiteraard bent u het hele weekend welkom om de prachtig opgemaakte bloemen, groentes en fruit in het clubhuis te bezichtigen. De buren van Nut & Genoegen organiseren een Kunst- en Hobbymarkt, zodat u heen en weer kunt lopen om beide tentoonstellingen te bezoeken.

Namens de commissie Uit&Tuin: Katrien de Klein en Isolde Landman