inbraak
foto: Petra van der Post

Overnachters

Ik trof vanmorgen een man aan in ons huisje, tuin 52, die het zich zeer gemakkelijk had gemaakt en een enorme t****zooi had aangericht. Er bleek bij meerdere huisjes ingebroken te zijn, helaas bij één huisje met veel schade.

Ik heb begrepen van medetuinders dat ze zich toegang verschaffen door de omgevallen bomen over de sloot aan de kant van de Spaardammerdijk. Ik heb hier melding van gemaakt bij de gemeente (14020) onder meldingnummer 2022039. Ik houd de behandeling in de gaten. Als er weer ingebroken wordt dit graag melden ovv van bovenstaand meldingnummer. Op die manier hebben we kans dat die bomen met iets meer spoed worden weggehaald. 

Petra, tuin 52

Reacties

  1. Dat ze ongewenst overnachten is tot daaraan toe. Het ergste is dat ze er meteen een grote bende van maken en van alles slopen. Ik heb cameratoezicht overwogen. Maar dat is geen echte oplossing. Het kost honderden euro’s om aan te schaffen, er is risico dat de camera wordt gejat of gesloopt, en zodra ze door hebben dat er een camera is gaan ze waarschijnlijk naar een ander huisje om er daar een bende van te maken.

  2. Hoe jammer te lezen dat het bij jullie zo erg is met die inbraken! Ik zit op nut en genoegen en daar is t ook vaak bar. Rotzooi en t huisje als toilet gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.