Oproep tot steun voor onze acties tegen het plaatsen van windturbines

Beste mensen

Binnenkort wordt in de gemeenteraad definitief besloten over de zoekgebieden van de RES, dus de gebieden waar windturbines zullen worden geplaatst!
Ook voor ons heeft dat gevolgen. Onze gezondheid, door 24 uur per dag lawaai van de turbines. De natuur op onze tuinen. En zelfs de veiligheid, omdat de turbines zo dichtbij geplaatst kunnen worden.

Voor meer informatie, over de achtergronden, en de alternatieven, lees de flyer die misschien al op uw tuincomplex verspreid is. Of anders op de volkstuinpagina van Windalarm, zie hieronder.

Wat wij willen:

1. Wij eisen dat er meer  onderzoek komt naar effecten op gezondheid en natuur, en naar mogelijke alternatieven, voor een definitieve beslissing over plaatsing van windturbines genomen wordt.

2. Wij eisen dat de bewoners van volkstuinparken eenzelfde recht op bescherming van gezondheid en veiligheid krijgen als bewoners van huizen. 

Wij vragen u om ons te steunen:
Teken de petitie op de volkstuinpagina van windalarm: https://volkstuin.windalarm.org/

Kom op 8 mei naar de landelijke demonstratie van Windalarm, tegen windturbines op land, voor alternatieven en windenergie op zee. Druk op de politiek is dringend nodig!
https://volkstuin.windalarm.org/agenda/Demonstratie-in-het-Westerpark

En als u na 8 mei nog tijd en energie heeft, en nog iets meer wilt doen: U kunt uw mening kenbaar maken aan de gemeenteraadsleden. Laat ze horen wat u ervan vindt, en wat het voor u betekent! Wij kunnen u daarbij helpen. Kijk op de pagina hieronder voor meer aanwijzingen, en een voorbeeldmail.

https://volkstuin.windalarm.org/nl/view_gebied_pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.