foto: Désirée Crommelin

Opiumroof op Zonnehoek

Bij Marietje (32) en bij mij (28) zijn alle papavers gekopt. Alle prachtige zaadbollen foetsie. Wij vermoeden dat het moedwillig is gedaan gezien de knip- en snij -sporen. Herkent een van jullie deze manier van oogsten door derden?
 
Désirée Crommelin 
Tuin 28

Reacties

  1. Op tuin 14 heb ik ze al geoogst. Ik heb genoeg. Kom maar halen. Heb zelf eens meegemaakt dat bezoekers zestienen wilde meenemen. Groet Antoinette

  2. Bij tuin 52 (Petra en Ben) zijn de papaverzaadbollen ook gejat. De smerige dieven hebben blijkbaar de hele tuin afgezocht. De planten stonden op twee plekken in de tuin en uit het zicht.

  3. Ah …ik dacht dat de. Muizen zin in maanzaad hadden. Dus gewoon mensenwerk. Zo mis ik wel meer wat.

  4. Bij mij waren er al wat door de ratten en muizen opgeknabbeld. Maar inderdaad ineens alles afgeknipt en bovendien vandalen want de planten ook nog eens doorgeknakt. Ze stonden bij mij heel verspreid, maar echt alles is geknipt. En vreemd: ze waren nog lang niet rijp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.