Opening Beeldenroute Landschapspark De Bretten

Bericht van Stadsdeel West/V.V. Sloterdijkermeer/Paula van der Pol, tuin 60

image002

Herbert Nouwens opent samen met Abdeluheb Choho (wethouder Openbare Ruimte en Groen) op feestelijke wijze de nieuwe beeldenroute door Landschapspark De Bretten. Vanuit de stadsdelen zijn de portefeuillehouders Ronald Mauer (Nieuw-West) en Gerolf Bouwmeester (West) aanwezig. 

 

Voor deze gelegenheid zijn we te gast in het onlangs geopende BRET, een nieuw horeca-paviljoen bij station Sloterdijk. Het drie verdiepingen tellende gebouw werd in één dag opgetrokken uit negen rode zeecontainers. De binnenkant is afgewerkt met hout uit De Bretten en tegen de muren van het paviljoen zal hop groeien voor het BRET-bier. Dit speciale bier is exclusief verkrijgbaar bij het paviljoen. In het restaurant en op het terras worden bijzondere gerechten geserveerd, gemaakt van lokale producten. 

 

Na het officiële gedeelte zijn er vanaf 16.00 uur twee rondleidingen op de fiets. Langs het oostelijk en het westelijk deel van de route, waar overigens ook beelden van andere kunstenaars staan.  De rondleiding in westelijke richting leidt via het beeld Dasarts in het water bij de Molenwerf langs Offshore, Monnik op het veld en Froombosch in Sloterdijkermeer. Rond 16.30 uur heffen wij daarom graag een glas, ook voor mensen die niet de hele route kunnen rijden maar wel blij zijn met de beelden die ons tuinpark in bruikleen heeft gekregen.  

 

Welkom op vrijdag 22 mei!

 

Vrijdag 22 mei, 15.00 uur  (inloop 14.45 uur)
Locatie: BRET – horecapaviljoen, Orlyplein 76 (tegenover hoofdingang station Sloterdijk)

 dasarts 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.