Lattenloods, koemest, tuinturf & compost

glas
Hallo iedereen,

De lattenloods is opgeruimd en dat willen we graag zo houden!
Natuurlijk kan je “tijdelijk” even iets neerzetten. Met je naam & tuinnummer erop en een telefoonnummer en de datum dat je het neerzet. In principe kan het er dan 2 weken staan.

Op de zolder van de loods liggen nog latten die iedereen in overleg met Leon weg kan halen voor gebruik en er staat ook nog een voorraad glas. Zie foto.

 

Er is nog genoeg tuinaarde en potgrond. We kunnen koemest, tuinturf en compost bestellen. Graag hoor ik van jullie waar de interesse naar uit gaat.
Wat betreft tuinturf en compost is het het gunstigste als we 3 pallets laten komen. Doen we dan 2 compost en 1 tuinturf of juist andersom?
Verder kunnen we minimaal 10 koemest laten komen van 25 liter. Die kosten dan ± € 22,- per zak. We kunnen zelf kleinere zakken maken en verkopen. Op een pallet gaan 36 zakken. Aangezien we met de vorige pallet jaren hebben gedaan, lijkt me dat geen goede optie.

 

Graag zsm doorgeven waar je interesse naar toe gaat. Per mail naar mij: elinebrinkman@xs4all.nl of zaterdag bij de werkbeurt.

 

met vriendelijke groet,
eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.