Informatie over werkzaamheden op de Archangelweg en omgeving

tijdelijke route

Geachte lezer,
 

Graag informeer ik u hierbij over de werkzaamheden die er in de komende periode in de buurt van uw tuincomplex zullen plaatsvinden.
 
Werkzaamheden fietspad Archangelweg t.h.v. uw inrit
Zoals u weet wordt er gewerkt aan de Archangelweg ter hoogte van het 4e Gymnasium. In de komende periode wordt er gewerkt aan het fietspad van de Archangelweg (aan uw zijde) richting de Spaarndammerdijk. Het fietspad wordt verbreed zodat het geschikt is als tweerichtingenfietspad en deels dienst kan doen als omleidingsroute tijdens de werkzaamheden aan de Spaarndammerdijk. De werkzaamheden aan het fietspad worden in 2 fasen uitgevoerd:

  • Komende week wordt het deel vanaf de Haparandaweg tot aan uw inrit aangepakt. Dit veroorzaakt weinig hinder, de inrit blijft bereikbaar.
  • In het weekend van 9 t/m 12 september wordt het fietspad vanaf uw inrit tot en met de Spaarndammerdijk aangepakt. Dit zal wel enige hinder veroorzaken, omdat de inrit soms deels gestremd zal zijn.
     

Spaarndammerdijk tussen het spoorviaduct en de Archangelweg: 12 september t/m november
Nadat het fietspad op de Archangelweg en de noordzijde van de Spaarndammerdijk is verbreed, wordt de Spaarndammerdijk zelf, tussen het spoorviaduct en de Archangelweg, opnieuw ingericht en voorbereid op de openstelling van de Spaarndammertunnel medio 2017. Er wordt doorgaans doordeweeks gewerkt, maar ook in een aantal weekenden en nachten. Meer informatie over het werk en de gevolgen hiervan is te vinden in bijgaande bewonersbrief die vandaag of morgen huis-aan-huis verspreid wordt.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met onze directievoerder Henk Vork (zie voor zijn telefoonnummer in de bijgevoegde brief) of met mij via 06-30174976.

 

Met vriendelijke groet,
 
Joanna Wilbers
Omgevingsmanager Houthaven
Gemeente Amsterdam
06-30174976

Afwezig op woensdagmiddag in de oneven weken, en alle vrijdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.