foto's: Annet Coumou

In de aanbieding

Vanwege mijn vertrek van de tuin heb ik de spullen die ik niet mee ga nemen in de aanbieding. Het staat op het terras rechts naast mijn huisje. Neem mee wat je kunt gebruiken!

Ronde hardhouten tafel (heeft wat liefde nodig), klein rond klaptafeltje, ligstoel, houten ladder, metalen ladder, keukentrapje hout, kinderschoolstoeltje, houten bankje, parasol, barbecue, tuinslang in haspel, los stuk tuinslang, standaard en deksel voor regenton, hor, visnetjes, lange bamboestokken, tipi stokken, emmer, bakstenen en drie verschillende glasplaten.
Annet, tuin 46

Reacties

  1. Wat een plotseling vertrek Annet! Ik kom zaterdag even kijken of de houten ladder er nog staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.