foto: Ben de Dood

Houtsnippers update

Het aanbod van een medewerker Groenvoorziening om af en toe een berg houtsnippers te komen storten, leverde veel enthousiaste reacties op. Ik heb daarover weer contact gehad met de betreffende persoon. Hij liet weten dat ze op het ogenblik alleen houtsnippers vermengd met bladafval hebben. Zodra ze een lading schone houtsnippers hebben, laat hij dat aan mij weten en gaan we een afspraak voor levering maken. 

Met het bestuur is afgesproken dat de houtsnippers op de dijk gestort gaan worden. Ik laat het op het blog weten wanneer Groenvoorziening een lading heeft afgeleverd.


Ben, tuin 52

Reacties

 1. Geweldig Ben. Dank voor het regelen. Van mij mag er ook blad in het haksel zitten trouwens maar als anderen lieve rpuur hout willen wacht ik mee af.

 2. Ja, goede actie Ben!
  Haksel met blad hadden we deze winter zelf vrij veel en dat bleef liggen. Dus liever wachten.

 3. Goedemiddag,

  Ben op zoek voor mijn tuin op het ‘oude Bijenpark’ naar houtsnippers.
  We kregen ze altijd van de gemeente maar dit is sinds kort veranderd.
  Zou je zo vriendelijk willen zijn mij de contactgegevens van de medewerker van de groenvoorziening te willen geven?
  Met vriendelijke groet,
  Em van Bemmel

 4. Beste Em, ik heb sinds het aanbod van de betreffende medewerker in september niks meer van hem gehoord. De afspraak was dat hij contact zou opnemen als hij houtsnippers voor Zonnehoek zou hebben. Daarom wil ik er niet zelf om vragen. Hij gaf me wel zijn privenummer, maar dat was enkel zodat als hij zou bellen het geen anoniem nummer zou zijn. Sorry, maar het is niet de bedoeling dat ik zijn nummer deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.