Houthaven Amsterdam — Werkzaamheden aanpassen trottoir Houthavenweg

Beste VvE leden, bewoners en ondernemers,
We willen u informeren over de geplande werkzaamheden aan het trottoir van de Houthavenweg.

Wat gaat er gebeuren
Een deel van de huidige stenen en betonplaten worden vervangen voor de definitieve verharding. De werkzaamheden houden in: het opnemen van de bestaande verharding en het realiseren van een voetpad vanaf ingang 4e Gymnasium tot aan de bouw van het AZC en zal in 3 fases uitgevoerd gaan worden. De bomen zullen pas in het najaar tijdens het plantseizoen geplaatst worden. Voordat ze geplaatst worden zal er nog een bericht verzonden worden.

Wanneer
Fase 1 (thv 4e Gymnasium t/m fietspad): 8 juli t/m 26 juli en week19 augustus t/m 30 augustus (week 27 t/m 30 en week 34 en 35)
Fase 2 (thv fietspad t/m parkeergarage): 2 september t/m 11 oktober (week 36 t/m 41)
Fase 3 (thv parkeergarage tot aan de bouw van het AZC): 14 oktober t/m 22 november (week 42 t/n 47)
 
Bereikbaarheid en gevolgen voor het verkeer
Tijdens de werkzaamheden zullen de voetgangers via loopschotten erlangs geleid worden, de fietsers er omheen of langs en het (bouw)verkeer erlangs. Ook wordt er waar nodig een verkeersregelaar ingezet.

Let op
Er wordt geen hinder voor het verkeer of overmatig geluid verwacht. Aansluiting van het fietspad bij 4e Gymnasium wordt in week 29 en 30 uitgevoerd in verband met de schoolvakantie. De werkzaamheden voor het terras bij Can Canteen zal vanaf week 42, na het terrasseizoen, uitgevoerd worden.

Contact
Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen over de geplande werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Mike van Amerongen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-21906002 of via e-mail: houthaven@amsterdam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.