Hek dicht vanaf 18:00 uur!

 

via GIPHY

 

Beste tuinders,

Afgelopen nacht hebben we weer insluipers gehad op Zonnehoek. Ze hebben gelogeerd in een van de huisjes en een flinke hoop ontlasting achtergelaten. Gelukkig was de tuinder er snel genoeg bij en hebben de slapers het zelf op moeten ruimen.

 

Om herhaling zoveel mogelijk te voorkomen, vragen we iedereen erop te letten dat het hek na 18:00 uur gesloten is.

Reacties

  1. Ik heb gehoord wie er zo stoer was achter deze grapjassen aan te gaan en ze terug te halen voor schoonmaak.
    Applaus!
    Elleke, tuin 3

  2. Vanavond (3/5/18) constateerde ik, oranjebruine kledderige zwammetjes op een aantal takken van mijn Jeneverbes, een Juniperus Pfitseriana. Ik schatte het in als Perenroest (Gymnossporangium fuscus) en heb de struik meteen ontmanteld en weggezaagd. Perenvuur is namelijk verantwoordelijk voor het aantasten van perenbomen en tamelijk besmettelijk. Ik heb de takken tijdelijk op het gras tegenover mijn tuin(50) gelegd. Het moet afgevoerd worden en niet(!) op de coniferen- takkenwal terecht komen! Ik heb pas zaterdagmiddag a.s. tijd om het van Zonnehoek weg te krijgen. Ik weet nog even niet hoe. Heeft iemand misschien een suggestie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.