Heeft er misschien iemand een accuschuurmachine te leen?

Bericht van Erik, tuin 47

Omdat Nathalie en ik ons huisje binnen willen gaan verven (zodat de muren niet te treurig afsteken naast de luxe natuurstenen plavuizen die we hebben geërfd van de vorige bewoner), zoeken we een accuschuurmachine. Heeft iemand die te leen voor een dagje? Erik 06 24876515

Reacties

 1. Hoi Erik, mocht je dat apparaat niet te leen vinden dan weet ik nog wel een adresje waar je het zou kunnen huren voor een dagdeel ofzo, laat maar weten. Met groeten van Theo Propria Cures, tuin 58

 2. Dank je, Theo. Gek genoeg zijn ACCU schuurmachines voor de verhuur vrijwel niet te vinden. Alles gaat op 220/240 volt. Ik hou me dus aanbevolen voor een ‘adresje’!

 3. Hoi Erik en Theo
  Ik moet ook mijn huisje verven dus ik ben ook benieuwd waar je de accuschuurmachine zou kunnen huren.
  Er is een mogelijkheid om te lenen te huren via Peerby een leensite of anders met een aantal tuinders zelf een goed apparaat aanschaffen, samen kopen is goedkoper.
  Groeten Jeroen Döpp tuin 42

 4. Misschien bij
  ‘De Blauwe Duim’
  v.d. Hoopstraat 47
  Ma-Vr 18:00-19:00
  Za 11:00-12:00
  T: 020-6868561

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.