Gezocht: (mede)tuinier

Theo heeft inmiddels iemand gevonden,
reageren hoeft niet meer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beste medetuinders en aanhang,
 
Wie wil gaan tuinieren in een gerenoveerde en opgeknapte tuin en huis? Vanwege lichamelijke gebreken ben ik op zoek naar iemand die voor 2015 mijn tuin wil waarnemen. Voor wat betreft de lusten, de lasten en de werkbeurten. Uiteraard blijf ik zelf hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor de tuin.
Voor informatie over mij en mijn tuin 58:
ludoviq@hetnet.nl en/of 020-4121706.

 

Theo Weisscher

Reacties

 1. Beste Theo,

  Samen met mijn vriendin en ons kindje wonen we al enkele jaren in de buurt van Zonnehoek (Nova Zemblastraat). We staan nu ook bijna 3 jaar inschreven bij Zonnehoek. We komen samen uit Gelderland en wijken nu vaak in het weekend uit naar onze ouders om in de tuin te werken.
  Door de weeks hebben we ook regelmatig tijd omdat we parttime werken, maar dan is de afstand een probleem. We zouden dus graag in de buurt wat meer aan de slag willen en het liefst op onze eigen volkstuin. Omdat dat er volgens mij voorlopig nog niet in zit en wij graag natuurvriendelijk tuinieren, lijkt ons dit een juiste eerste stap. Graag komen wij met u in contact om te kijken of wij wat voor u kunnen betekenen. U kunt mij mailen of bellen.

  Ons nummer is 0207893219
  Mijn nummer is 0624657409

  Vriendelijke groet,

  Peike, Liselotte en Stine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.