Een toast vanuit huis

Bericht van Tineke Groot, tuin 18

Vrijdagavond, 28 december 2012, ben ik door een scooter aangereden op de Haarlemmerweg. Ik kwam van de tuin, op weg naar huis. Na het oversteken van de Haarlemmerweg zag ik links een groot wit licht sneller dan de andere fietsers op mij afkomen en besefte “Dat gaat mis” … En daar lag ik dan. Men belde 112 en een tijdje later ben ik met de ambulance naar het Lucasziekenhuis gebracht. Het was niet best met de enkel: een gecompliceerde enkelbreuk, met fikse wond. Nu moet eerst de wond genezen, daarna wordt bekeken hoe het met de breuk is gesteld.

 
Vanaf maandag, 7 januari 2013, ben ik weer thuis. Ik mag niet op de gewonde voet gaan staan en zal daarom ook niet op de Nieuwjaarsreceptie van Zonnehoek zijn om het feestjaar 2013 persoonlijk met jullie feestelijk in te luiden! Ik toast dan vanuit huis op jullie!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.