Duw de Voedselvisie

Bericht van Platform Eetbaar Amsterdam

planam_04_2012-1-3

Beste stadsboeren, tuiniers en groene enthousiastelingen,

 

Op 25 februari, aanvang 20:00 uur, is er een bijzondere bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger over… de voedselvisie van Amsterdam.

Op 28 januari plaatste het Parool een strenge edoch rechtvaardige ingezonden brief van Food Cabinet met de titel ‘Is de Amsterdamse voedselvisie maar beperkt houdbaar?’. Deze ingezonden brief is de aanleiding voor de bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger. Ester Agricola zal ook aanwezig zijn. Zij is de nieuwe directeur van DRO, Dienst Ruimtelijke Ordening. DRO is verantwoordelijk voor de voedselvisie.

 

Het is de bedoeling dat we in grote getale aanwezig zijn deze avond en in gesprek gaan met de verantwoordelijken, onze vragen stellen en onze urgente kwesties voorleggen.

 

Platform Eetbaar Amsterdam heeft veel tijd gestoken in de voedselvisie. Nu het op actie en uitvoering aankomt is er blijkbaar nog een duwtje nodig. Het is belangrijk voor ons allemaal: voor de korte maar ook voor de langere termijn. We willen nu en in de toekomst immers de relatie met de gemeente en stadsdelen, en daarmee vormen van stimulans en ondersteuning, verbeteren, continueren en uitbreiden.

 

Op deze avond zal er een breed publiek aanwezig zijn die zich betrokken voelt. Dat maakt het des te meer interessant en misschien zelfs wel leuk ­čÖé Dus: komt allen. Verheug me erop jullie te zien.

 

Hartelijke groet, Tanja den Broeder.

 

PS Hier nog wat links:
De voedselvisie van onze stad Amsterdam
De landingspagina stadslandbouw die DRO onlangs opleverde.

 


Tanja den Broeder – tel. 06 37 31 49 47

www.platformeetbaaramsterdam.nl
Twitter: https://twitter.com/EetbaarAdam
Facebook: https://www.facebook.com/PlatformEetbaarAmsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.