Alarm tegen insluipers

Ik heb nogal vervaarlijke verhalen gehoord over insluipers in de winter, die de boel overhoop halen, slapen op alles wat maar zacht is en zelfs hun behoefte doen in je huisje. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten, en dus wil ik een bewegingssensor in mijn huis hangen die me direct een sms stuurt (en optioneel een alarm laat afgaan) als iemand ongevraagd naar binnen komt. Ik heb een systeem gevonden dat een half jaar werkt op een drietal AA-batterijen en zo rond de honderd euro kost, exclusief een prepaid simkaart. Hebben andere tuinders daar ook behoefte aan? Dan kan ik wellicht een deal sluiten met de verkoper. Het gaat om dit systeem
Mail me gerust als je wilt meedoen: laarmans@dds.nl
 
Erik Noomen, Huisje 47

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.