Actie gastenhuisje op volkstuinpark Tuinwijck

Tuinwijck

Wij, de werkgroep gastenhuisje op Tuinwijck, benaderen u met het verzoek ons te helpen met het realiseren van een Gastenhuisje op ons volkstuinpark. Het doel van dit initiatief is om Amsterdammers in een kwetsbare positie (financieel en/of lichamelijk) een week te kunnen laten genieten van rust, ruimte en een groene omgeving zodat zij even de zorgen achter zich kunnen laten. Om dit te kunnen realiseren willen wij een comfortabel, aangepast en duurzaam tuinhuisje bouwen.

U kunt ons steunen door een donatie.

Anderhalf jaar al zijn wij bezig met de voorbereidingen voor dit project ‘Gasten in het Groen’. Op dit moment loopt er een crowdfundingsactie op het platform Voor je buurt  Het streefbedrag is 20.000 euro, waar wij op het moment van dit schrijven een derde van hebben ingezameld. We hebben nog tot en met 6 december om het volledige bedrag te bereiken. Wilt u ons daarbij helpen?

Doneren kan in cash of in natura. Vanaf 100 euro wordt de naam van uw organisatie vermeld in de tuin, op de tuinbank of op het gastenhuisje zelf. 
Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u naar: https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/2965/gasten-in-het-groen

Meer informatie vindt u ook op de website van Tuinwijck en op onze facebookpagina Gastenhuisje Tuinwijck Amsterdam  Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken, via 06-47248082 (Sonja Brilman). 

Met vriendelijke groeten, 

Sonja Brilman

werkgroeplid Gasten in het Groen 

secretaris Volkstuinpark Tuinwijck

06-47248082

tuinwijckgastenhuisje@gmail.com

tuinwijckbestuur@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.